Güneş; İlçemize Yeni Atanan Emniyet ve Vergi Dairesi Müdürlerini Ziyaret Etti.

Güneş; İlçemize Yeni Atanan Emniyet ve Vergi Dairesi Müdürlerini Ziyaret Etti. Haberler

Belediye Başkanımız Sayın Zerrin Güneş, bir süredir koltukları boş olan Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğüne  yeni atanan, Ahmet Kılıç ve Melek Çelebi' yi ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Güneş; "Bugün Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Sayın Ahmet Kılıç Beyefendiye ve Çaycuma Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Sayın Melek Çelebi Hanımefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgi ve alakalarına teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Tasarım - Yazılım: TveT