Başkan Güneş, Taşören ve İş kur işçileri ile Bayramlaşma programı düzenlendi

Başkan Güneş, Taşören ve İş kur işçileri ile Bayramlaşma programı düzenlendi Haberler

Belediye Başkanımız sayın Zerrin GÜNEŞ, Ramazan ayının son gününde, Belediyemiz zabıta memurları, Taşören ve İş kur işçileri ile birlikte bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşmadan sonra,  Başkan GÜNEŞ, zabıta memurları ve Taşören işçilerimize bisiklet hediye etti. Ayrıca tüm işçi arkadaşlarımıza bayram için kumanya ve erzak dağıttı. Belediye başkanımız kısa bir açıklama da bulundu. " Onbir ayın sultanı Ramazan ayını ugurladigimiz şu arefe gününde Belediyemiz zabıta memurları, Taşören ve İş kur işçilerimizle birlikte bayramlaşma programı düzenledik. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte nice bayramlara inşallah" dedi.

Tasarım - Yazılım: TveT