2023 YILI MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

07 Mart 2023 11:03 Saltukova Belediyesi 443

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince, Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda 03.03.2023 tarihinde başlayıp aynıgün tamamlanan Mart Ayı Meclis Toplantı Tutanağıdır.

MECLİS BAŞKANI     : Alim GENÇ

MADDE- 1 : Açılış ve Yoklama.

Yapılan yoklama sonucunda, üyelerin tümünün toplantıya iştirak ettiği görüldüğünden toplantı açıldı. Meclis Başkanlığı’na önerge veren bulunmadı.

MADDE – 2 : Saygı Duruşu.

Yüce Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz saygı ile anıldı.

MADDE – 3 : Mülkiyeti TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ait taşınmazlar için kiralama talebinin görüşülmesi.

Belediyemiz mülkiyetinde hizmet binaları dışında taşınmaz bulunmadığından, kiralığımızda bulunan alanlar da yeterli olmadığından, Belediye olarak daha iyi, kaliteli hizmet sunulması ayrıca,  belde halkının sosyal, kültürel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, Mülkiyeti Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü'ne ait Beldemiz tapulaması 237 ada 2 parselde bulunan taşınmazların,  aile çay bahçesi olarak kullanılmak üzere kiralanmak istenen ekli krokide belirtilmiş 1.802,85 m2 açık alan ile 114.85 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 1.916,90 m2’lik alanın on (10) yıllığına kiralama talebinde bulunulmasına oy birliği ile karar verildi.

MADDE – 4 : Mart ayı toplantı yeri, günü ve saatinin belirlenmesi.

5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi " Belediye Meclisi, her ayın ilk haftası, önceden kararlaştırdığı günde toplanır" ibaresi gereğince; Nisan ayı toplantısının 07.04.2023 cuma günü saat 17:30’da Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

MADDE – 5: Dilek ve Temenniler ile Kapanış.

Dilek ve temenniler konusunda söz isteyen bulunmadı.

MartAyı Meclis Toplantı gündeminde görüşülecek başka konu bulunmadığından, toplantı oy birliği ile kapatıldı. 03 MART 2023 CUMA

Alim GENÇ                     Sefarettin ÇAĞLAR                      Mehmet DURMUŞOĞLU

Meclis Başkanı                 Meclis Katibi                                 Meclis Katibi

• Etiketler