2021 YILI MART AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI

24 Mart 2021 11:08 Saltukova Belediyesi 641

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince, Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda 19/03/2021 Cuma günü saat 17:00’da başlayıp aynı gün tamamlanan Olağanüstü Meclis Toplantı Tutanağıdır.

MECLİS BAŞKANI    : Alim GENÇ

MADDE- 1 : Açılış ve Yoklama,

Hasan TİRYAKİOĞLU'nun mazereti Meclisin bilgisine sunuldu.

Yapılan yoklama sonucunda;  çoğunluğun toplantıya iştirak ettiği görüldüğünden toplantı açıldı.

Meclis gündemi okundu ve görüşmelere başlandı.

MADDE- 3:Belediyede çalışan memur personele sosyal denge tazminatı verilmesi için Belediye Başkanı Alim GENÇ’e yetki verilmesinin görüşülmesi,

Anayasa, Uluslararası Sözleşmeler ve 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 32. Maddesi gereğince, Belediyemizde görev yapan memurlara sosyal denge tazminatı ödenmesine ve ödenecek miktarın belirlenmesi için yetkili memur sendikası ile görüşme yapılmasına ayrıca, sözleşme metni imzalanması için Belediye Başkanı Alim GENÇ'e yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

MADDE – 4 :Kapanış.

Olağanüstü Meclis Toplantında gündem dışı başka görüşme yapılamayacağından, toplantının kapatılmasına oy birliği ile karar verildi. 19 MART 2021 CUMA

Alim GENÇ                     Osman TOPCUOĞLU                   Yılmaz ÇAKIROĞLU

Meclis Başkanı                 Meclis Katibi                                  Meclis Katibi